alkulogo4

ALKUVESI ja MINERAALIT

Alkuvesi on elektrolyyttijuoma, joka sisältää 72 hiven- ja kivennäisainetta. Mineraalit, eli kivennäis- ja hivenaineet ovat elintärkeitä komponentteja kehollemme, jotta elintoimintomme voisivat toimia mahdollisimman optimaalisesti ja siten ylläpitää terveyttämme.

ONGELMA

Kuitenkin viimeisen vuosisadan aikana ravintomme on merkittävästi yksipuolistunut ja se on helppo havaita esimerkiksi nykyaikaisen standardiruokavalion mineraalikoostumusta tarkastelemalla. Emme saa tavanomaisesta ruoastamme enää kuin joitain yksittäisiä mineraaleja verrattuna entisaikoihin. Syynä on muun muassa tehotuotanto ja siihen kuuluvat yksipuoliset lannoitteet, jotka auttavat kyllä kasveja kasvamaan, mutta josta puuttuu runsaasti elämällemme essentiaaleja tärkeitä komponentteja – erityisesti hivenaineita.

Tyypilliset NPK-lannoitteet sisältävät vain muutaman hassun mineraalin – parhaimmillaankin vain noin 10. Näin ollen kasvit kasvavat ja suurpiirteisesti kaikki näyttää hyvältä – kunnes lähdemme tarkastelemaan kokonaisuutta tarkemmin. Uupuvat mineraalit vaikuttavat kasvien vastustuskykyä alentavasti ja siten viljelijät joutuvat käyttämään runsaasti tuholaismyrkkyjä sekä kasvinsuojeluaineita, jotta sato olisi kannattavalla tasolla. Tämä ei koske pelkästään toki kasveja, vaan ongelmat kumuloituvat sittemmin myös ravintoketjun huipulla oleviin ihmisiin.

Uusimpien tutkimusten mukaan ihmisen kuuluisi saada yli 70 mineraalia ruokavaliostaan. Tehotuotannon aikaansaama “ravinneköyhdytys” kuitenkin estää merkittävästi etenkin harvinaisempien mineraalien saantia ja tämä näkyy kasvavina kroonisina sairauksina, allergioina, masennuksena ja muina kroonisina yleisinä terveysongelmina.

RATKAISU

Alku Minerals on tuonut markkinoille täysin luonnollisen, yli 72 mineraalia sisältävän mineraaliuutteen. Sitä voidaan käyttää ravintolisissä tai osana oikeastaan mitä tahansa valmisruoka- ja juomatuotetta. Tähän asti kyseinen mineraaliuute on ollut vain harvojen ja valittujen elektrolyytti- ja urheilujuomajauheiden “salainen” ainesosa.

Nyt on aika tuoda mineraalit, nämä ihmisen elimistön puuttuvat palaset takaisin ruokavalioomme – mitä herkullisemmalla tavalla.

Alku Mineralsin mineraaliuute ei pelkästään tee ruoasta ravinnerikkaampaa, vaan se toimii myös täysin luontaisena aromivahventeena ja sillä on myös säilöntää parantavia ominaisuuksia. Mikäpäs siis sen parempaa, kuin viedä ruokatuotteiden ravinnerikkaus TÄYSIN uudelle tasolle ja samalla tuoda teknistä apua sekä parempaa makua itse tuotteeseen – täysin ilman kompromisseja.

ONGELMIEN RATKAISU KERTALAAKISTA

  1. Ihmiset kärsivät kroonisesta mineraalien puutoksesta. Tämä aikaansaa kroonisia terveysongelmia. Harva jaksaa syödä ravintolisiä ja sen vuoksi nämä ‘puuttuvat palaset’ olisi järkevää tuoda takaisin jokapäiväiseen ruokavalioomme.
  2. Kun tavanomaisia ruokia sekä elintarvikkeita ‘rikastetaan’ täysin luonnollisella mineraaliuuttella, ruoan ravinnerikkaus nousee uudelle tasolle samalla, kun maku ja säilyvyys paranee – täysin luonnollisesti.
  3. Ihmisten mineraalipuutokset korjaantuvat mitä herkullisemmalla tavalla ihan vain syömällä tuttuja ruokia sekä elintarvikkeita, joihin nämä ‘puuttuvat palaset’ ollaan ympätty takaisin.
  4. Ihmiset voivat yleisesti paremmin, kun ruokavalioon on tullut takaisin pitkään poissaolollaan loistaneet mineraalit. Hippokrateen kuuluisa lainaus “Ruoka olkoon lääkkeesi ja lääke ruokasi” alkaa saada taas konkreettisemman merkityksen taustalleen.

MINERAALIUUTTEEN KOOSTUMUS

Tuote sisältää yhden ainoan varsinaisen ainesosan; natriumköyhdytetty ja suodatettu suuren suolajärven vesi (saatavilla sekä nestemäisenä että kuivattuna versiona).

Magnesiumin, kaliumin, fosforin, kloridin sekä boorin lisäksi tuote sisältää hivenmääriä seuraavia luonnossa esiintyviä mineraaleja eli alkuaineita: bromidi, karbonaatti, kalsium, pii, typpi, seleeni, fosfori, jodidi, kromi, mangaani, titaani, rubidium, kobolti, kupari, antimoni, molybdeeni, natrium, strontium, sinkki, nikkeli, volframi, germanium, skandium, vanadium, telluuri, tina, lantaani, yttrium, hopea, gallium vismutti, zirkonium, cerium, cesium, kulta, beryllium, hafnium, samarium, terbium, europium, gadolinium dysprosium, torium, holmium, lutetium, erbium, ytterbium, neodyymi, praseodyymi, niobium, tantaali, tallium, renium, indium, palladium sekä muita luonnontilaisessa, puhtaassa sisämerivedessä esiintyviä alkuaineita. Vegaaninen tuote.

MITEN MINERAALIUUTE VALMISTETAAN?

Mineraaliuutteemme ei ole varsinaisesti tuote, jonka valmistamme itse tai edes kumppanimme avustuksella. Se on oikeastaan luonnon itsensä valmistama, yli 72 ionisen hivenaineen kompleksi.

Vuosituhansien aikana jokainen itävä siemen ja kasvava puu on auttanut liuottamaan mineraaleja maaperästä, josta ne huuhtoutuvat helposti pois. Kuitenkin osa mineraaleista päätyy jokien ja purojen kautta valtameriin ja suuriin vanhoihin sisämeriin. Paikka josta keräämme mineraalimme on ainutlaatuinen, sillä sillä ei ole ulosvirtausta lainkaan ja se luokitellaan sisämereksi. Tämän ansiosta siihen kumuloituu runsaasti mineraaleja ja mineraalien kerääminen on ekologisinta mahdollista, koska ne eivät koskaan tule loppumaan kesken nettopositiivisen kumulaationsa ansiosta.

Kumppanimme kerää yksinkertaisesti nämä mineraalit sisämeren koskemattomilta rannoilta luonnonsuojelualueella modernissa mineraalien keräyslaitoksessamme. Itse mineraaleja ei louhita mitenkään, eikä uuttemme tuotannossa käytetä varsinaisessa valmistusvaiheessa edes sähköä. Sisämerivesi kerätään omiin altaisiin, josta auringon lämpöenergian avulla haihdutetaan ylimääräinen vesi pois. Tämän jälkeen konsentroitunut mineraaliuute ultrasuodatetaan, jotta siinä ei olisi isompia partikkeleita eikä mitään siihen kuulumatonta ylimääräistä.

Viimeisessä vaiheessa jokainen tuotantoerä testautetaan vielä ulkopuolisen akkreditoidun laboratorion toimesta. Täten taataan tuotteen turvallisuus ja standardinomainen koostumus.

Mineraaliuutteen valmistusprosessi on niin ekologinen ja puhdas, kuin ikinä suinkin mahdollista. Kyseessä on ylivoimaisesti ekologisin ja puhtain mahdollinen mineraaliuute koko maailmassa. Siksi valitsimmekin sen ja päätimme, että nyt on aika remineralisoida koko maailma ja siten parantaa sekä ihmisten, että koko ympäröivän luomakuntamme elämänlaatua – kestävimmällä mahdollisella pohjalla.

alkuvesipala